Prosjekt tilhørighet

Harøy IL er evig takknemlig for at vi får være en del av Prosjekt Tilhørighet hos MFK. Det familieeide firmaet til Kjell Inge Røkke, TRG, har støttet frivillige organisasjoner med over 100 millioner siden 2006! Det er mye penger, og noe av dette har også kommet Harøy IL til gode. Når du kjøper sesongkort gjennom Prosjekt Tilhørighet, gir TRG bortimot tilsvarende sum til den organisasjonen som du velger og som står ditt hjerte nærmest. Summen blir bestemt av hvor ofte du kommer på kamp, men minimum 80% av verdien på sesongkortet blir tildelt.

Tusen takk til alle som har gitt og gir sin dedikasjon av sesongkort til Harøy IL. Det utgjør så utrolig mye for våre medlemmer!

Uten denne støtten hadde det vært vanskelig å realisere oppgraderingen av den flotte stadion vår.

Alt om priser og fordeler med sesongkort finner du her:
www.herkommermolde.no

Har du ikke kort fra før men ønsker å kjøpe så ta gjerne kontakt med oss først om du vil det eller du kan bestille direkte ved å klikke her. Da er det viktig at du velger «Harøy Idrettslag» når du får opp valg om hvem du vil støtte.

Om du har kort fra før og ønsker å bytte fra en annen organisasjon til HIL, så er det mulig ved å sende en mail til billett@moldefk.no.